Čestitam za novo vozilo.
Na začetku izdelave si nisem predstavljal, da bo iz tistega ogrodja nastalo takšno zelo hudo in lepo vozilo. Mi je zelo všeč, da je na podvozju MAN-a. Še enkrat Tomažu in njegovi ekipi čestitam za zasluženo vozilo.
Bravo Radgona.
Mi smo bili vedno prepričani, da nam bo Mettis dobavil super vozilo in nas tudi ni razočaral...bil sem ogromno zraven pri izdelavi ( zadnji mesec dnevno ) in sem spremljal vso izdelavo...na začetku mislim da je bilo veliko pesimistov, ampak sedaj ko je vozilo končano pa mislim oziroma sem prepričan da nam lahko tudi največji skeptiki potrdijo da smo se prav odločili...
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
mundat napisal/-a:...na začetku mislim da je bilo veliko pesimistov, ..
Jaz nisem bil nikoli pesimist. Vedel sem da bo voz ena A s črtico. Če bi bil Mettis tako slab idelovalec potem verjetmno garaža v Mb ne bi imela kar nekaj njihovih vozil??
LP, samo informativno, čemu je botrovala odločitev, da je Weber komplet hidravlike na drugi strani v prim z ostalimi tunelci? Imase tako že v vašem drugem GVC 16/25?
Ostali tunelci res imajo na drugi strani kot ima naš...odločitev je pa padla po razgovorih z enotami ki imajo taka vozila in naše poveljstvo je tudi dosti o tem debatiralo in tak
smo se odločili...tudi TRV-2D od JZZPR ima na desni strani...nam se to osebno zdi boljše kot na levi...
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva