jozef81 napisal/-a:POZDRAVLJENI KOMENTATORJI NASLOVA PRVA POMOČ ZA GASILCE
Glede na to,da sem lastnik te spletne strani in podjetje,Vas opozorim,da to ni blatenje nobenega najmanj pa gasilcov.
V kolikor Vam se ne zdi to pametna zadeva,in blatite dobro ime in naslov podjetja,se zavedajte in se poglejte v ogledalu kdo ste in kaj ste.
Noben vas ni vabil,na našo spletno stran.
Obenem Vam sporočam,da zadeva bo dana naprej v postopek zaradi koriščenja in objavljanja naše spletne strani brez dovoljenja lastnika ter zaradi blatenja podjetja o imenih.
V drugem pa je le čudno saj drugi prodajalci isto prodajajo isto zadevo,katera nikjer ni bila objavljena in kritizirana.
Se pravi keri je vedo to kritizirat,naj se zamisli nad tem kaj pomeni nedovoljena uporaba pošiljanja linkov spletne strani brez vednosti lastnika ter blatenje podjetja.
Mislim,da ni prvi artikel ki ej narejen v smislu humorja za darilo,in nikjer nisem navajal da gre tipično za potrebe gasilcev,najmanj pa zaščitna protivrezna gozdarska obleka.
Mislim pa da je v Europi slobodno tržno gospodarstvo in se lahko prodaja kar se pojavlja na trgu,in noben nobenemu nemore to očitat oz preprečit.
V kolikor pa kdo misli,da gre v tem primeru za žalitev se krepko moti,ker je najmanj 20 artiklov pol katere bi mogli izločit ki so anmenjeni za gasilce; npr. Aparat za gašenje žeje?
a tega noben ne opazi pa je zelko dosti bilo prodanega v R Sloveniji pol ne gre za žalitev gasilcev?
Malo se zavedajte kaj pišete in kaj komentirate, v bistvu pa z Vami keri ste komentirali mislim da se bomo osebno menili o predmetni zadevi.
Gospod Jožef, je zadnji stavek morda mišljen kot grožnja? Je narobe, če kolege gasilce na forumu povprašam za njihovo mnenje?
Meni osebno ni vseeno, kaj si ljudje mislijo o liku gasilca. Da se navežem na Janezovo objavo, nisem starejši kot 35 let, pa tudi napil sem se že, toda ne kot gasilec v uniformi. Upam, da bom zdržal tudi do 35. leta tako

Vedno me tudi zmoti, da ko pridemo na intervencijo, ljudje takoj hodijo okrog z štamperlom in steklenico žganja.
Pa še to, mislim, da je reklamna pasica na vrhu strani gasilci.org nekakšno vabilo na spletno stran, tako, da mislim, da sem bil povabljen.