IZBIRNO TEKMOVANJE ZA OLIMPIADO V FRANCIJI
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: IZBIRNO TEKMOVANJE ZA OLIMPIADO V FRANCIJI
Pred kvalifikacijami naj bi bil še skupni trening vseh enot.
Glede na to, da je 23.03. zadnja tekma SSV v ligi, sta prosta termina še 30.3. in 06.04.
lp
Glede na to, da je 23.03. zadnja tekma SSV v ligi, sta prosta termina še 30.3. in 06.04.
lp
Najbolj primeren termin bi bil 30.3, da se vidi če enote kaj "biksajo" saj bodo tam sodniki in bodo, če jim kaj nebo všeč to tudi upam da rekli. 06.04. je pa malo prepozen termin saj so naslednji vikend že kvalifikacij. Moje mnenje. Kakšno je pa vaše?
LP
LP
-
asd
Odg: IZBIRNO TEKMOVANJE ZA OLIMPIADO V FRANCIJI
Se strinjam, sicer je bil v februarju planiran tudi posvet... pa je zveza malce spala, vsaj zdi se tako
ve kdo kako izgledajo kvalifikacije? kot generalka?
se mi pa zdi, da bo bolj podobno "mesarskemu klanju" kot tekmovanju

ve kdo kako izgledajo kvalifikacije? kot generalka?
Pred štirimi leti je bilo na kvalifikacijah tako da je vsak ekipa izvedla dve vaji in dve štafeti z ovirami ( taraba gred rov ) in štel je boljši čas vaje in boljši čas štafete. Tako bo tudi tokrat. Ne spomnem pa se točno koliko časa je imela vsaka ekipa za izvedbo vaj in štafet. Kaj si mislim pa s tem " kot generalka " te pa ne razumem čisto.
-
Gost
Se strinjam s to izjavo. Sicer kapo dol pred nekaterimi ekipami (lahko bi tudi rekel vsemi). Žalostno pa je, da je tudi tukaj prisotna kuhinja in delovanje "stricev"
Vsem v izbirnem tekmovanju želim veliko uspeha.
Zdravo!
Ali bi lahko kdo izmeril višino roče na motorni brizgalni fox III na katero vodar 1 naredi zanko, ko zveže sesalni vod. Zanima me zgornja točka roče.
Morebitnemu kandidatu, ki bi to izmeril in rezultat tukaj napisal se že v naprej zahvaljujem.
lp
Ali bi lahko kdo izmeril višino roče na motorni brizgalni fox III na katero vodar 1 naredi zanko, ko zveže sesalni vod. Zanima me zgornja točka roče.
Morebitnemu kandidatu, ki bi to izmeril in rezultat tukaj napisal se že v naprej zahvaljujem.
lp
Malce razočaran nad novim sklepom Štaba operative. 14 dni pred kvalifikacijami sprejeti tak sklep je malce ne resno in ne pravično do vseh kateri se pripravljajo na izbirno tekmovanje. Da se ta podatek ni vedel prej je neresno tudi iz strani CTIF.
Me pa bega predvsem stavek.
"Na podlagi sklepa CTIF, da se lahko olimpijade v Franciji leta 2013 kot 3. enota mladine iz Slo. udeleži le enota mladink PGD Pameče-Troblje, ki brani Laperantapokal - 1. mesto na mladinski
olimpijadi v Kočevju leta 2011, je Štab operative GZS dne 28.3.2013 na seji sprejel dodatni sklep, da se olimpijade udeleži enota mladink PGD Pameče-Troblje, vendar mora do odhoda doseči normo."
in kje bo to testiranje. mogoče na travniku za gasilskim domom?
in potem še nadaljevanje
" Če do olimpijade ne bo dosegla norme enota mladink PGD Pameče-Troblje, se namesto te ne more udeležiti olimpijade nobena druga enota."
Cel dokument lahko najdete na spodnji povezavi.
http://www.gasilec.net/operativa/tekmov ... olimpijada
Zanima me kakšen je vaš komentar na to? Ali se vam zdi pravično do vseh ki so dosegli odličen rezultat na državnem tekmovanju in je potem pomenilo da so se uvrstili na izbirno tekmovanje?
PS. Moram reči da se tudi meni ni zdelo na državnem pravično da je ekipa mladink PGD Pameče -Troble ni uspelo uvstiti na izbirno zaradi napake na razvrščanju ( kateri sploh ni disciplina na olimpijadi). Vendar je bilo to takrat napisano da je državno tekmovanje sestavljeno iz vaje za mladince, štafete z ovirami in razvrščanja in vsi smo morali sprejeti tak način kvalifikacij.
Me pa bega predvsem stavek.
"Na podlagi sklepa CTIF, da se lahko olimpijade v Franciji leta 2013 kot 3. enota mladine iz Slo. udeleži le enota mladink PGD Pameče-Troblje, ki brani Laperantapokal - 1. mesto na mladinski
olimpijadi v Kočevju leta 2011, je Štab operative GZS dne 28.3.2013 na seji sprejel dodatni sklep, da se olimpijade udeleži enota mladink PGD Pameče-Troblje, vendar mora do odhoda doseči normo."
in kje bo to testiranje. mogoče na travniku za gasilskim domom?
in potem še nadaljevanje
" Če do olimpijade ne bo dosegla norme enota mladink PGD Pameče-Troblje, se namesto te ne more udeležiti olimpijade nobena druga enota."
Cel dokument lahko najdete na spodnji povezavi.
http://www.gasilec.net/operativa/tekmov ... olimpijada
Zanima me kakšen je vaš komentar na to? Ali se vam zdi pravično do vseh ki so dosegli odličen rezultat na državnem tekmovanju in je potem pomenilo da so se uvrstili na izbirno tekmovanje?
PS. Moram reči da se tudi meni ni zdelo na državnem pravično da je ekipa mladink PGD Pameče -Troble ni uspelo uvstiti na izbirno zaradi napake na razvrščanju ( kateri sploh ni disciplina na olimpijadi). Vendar je bilo to takrat napisano da je državno tekmovanje sestavljeno iz vaje za mladince, štafete z ovirami in razvrščanja in vsi smo morali sprejeti tak način kvalifikacij.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Odg: Re: IZBIRNO TEKMOVANJE ZA OLIMPIADO V FRANCIJI
Prevojc napisal/-a: "Na podlagi sklepa CTIF,
Vendar je bilo to takrat napisano da je državno tekmovanje sestavljeno iz vaje za mladince, štafete z ovirami in razvrščanja in vsi smo morali sprejeti tak način kvalifikacij.
In kje je ta sklep CTIF?
Na sporen način kvalifikacij (državno tekmovanje) sem pravočasno opozarjal prav na to - CTIF ne razpisuje vaje razvrščanja. Pa se pred tekmovanjem ni nihče kaj dosti zmenil za to. Če sklep CTIF res obstoja, bo mogoče to v poduk odgovornim na GZS pri razpisu bodočih tekmovanj, naj se držijo tekmovalnih disciplin v skladu s CTIF.
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
-
radovednez
Pozdravljeni!
V nedeljo je bil uradni trening za v Slov. Bistrici, a ma kdo kake rezultate ?
Hvala
lp
V nedeljo je bil uradni trening za v Slov. Bistrici, a ma kdo kake rezultate ?
Hvala
lp
Zdravo!
Bili na treningu v nedeljo, vendar pa nismo dobili nobenih rezultatov. Vsaki ekipi so sodniki povedali čas vaje in če je šlo kaj narobe, opozorili na morebitne napake, katere so bile mogoče na meji regularnih. Tako je bilo na treningu, je pa bilo še mrzlo in pihalo je kot sam hudič.
LP
Bili na treningu v nedeljo, vendar pa nismo dobili nobenih rezultatov. Vsaki ekipi so sodniki povedali čas vaje in če je šlo kaj narobe, opozorili na morebitne napake, katere so bile mogoče na meji regularnih. Tako je bilo na treningu, je pa bilo še mrzlo in pihalo je kot sam hudič.
LP
Odg: Re: IZBIRNO TEKMOVANJE ZA OLIMPIADO V FRANCIJI
Ne vem in tudi jaz bi ga rad videl.Janez Koncilija napisal/-a:
In kje je ta sklep CTIF?
Pozdravljeni,
zanima me kakšni so kaj rezultati?
in kje bodo objavljeni?
Lp, 5ra
zanima me kakšni so kaj rezultati?
Lp, 5ra
Kar te ne ubije te ojača! 
Pri članih A so bili rezultati zelo dobri. Neuradno, Žažar 1., Šentjošt 2. oba pod 31, za tretje mesto je bilo zelo na knap, ne vem pa kdo je tretji.
No kot je že žanvandam napisal je zmagal žažar z vajo 30,09 in štafeto okoli 54 mislim da celo malo pod 54 s drugi je bil šentjošt 30.50 tretji šmartno na pohorju, kebelj, tinje, zalog lokvica in rova. Naj povem, da so bili časi vaj in štefet "enormni" saj je 7 ekip naredilo vajo pod 32s. Naš rezultat je bil 31.82 vaja in 56.7 štafeta pa smo bili 7. Tako, da res kapo dol ekipam saj so zelo garale za te rezultate in naj to pokažejo tudi na olimpijadi.
To bi bilo na kratko o članih A, so pa neuradni časi saj zdraven nismo dobili končnih rezultatov.
LP
To bi bilo na kratko o članih A, so pa neuradni časi saj zdraven nismo dobili končnih rezultatov.
LP
-
gost2
člani A žažar , šentjošt,šmartno
člani B šmartno ,hajdoše ,štrekljevec
članice A hajdoše, majšperk
članice B hajdoše
poklicna impol
mladinci starše
mladinke ?
člani B šmartno ,hajdoše ,štrekljevec