Gasilska enota 14
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Gasilska enota 14
Admin, najboljse da zaklenes temo, ker je ze zacelo prihajati do zaljenja s strani nekaterih "gasilcev" 
Maja
Do največje žaljivke je prišlo s strani POP TV in nekaterih kolegov,ki so nas želeli prodati.Štango so jim pa držale podrepne muhe,kot si ti in tebi podobni.
Sicer pa ne joči,temo si odprl prav ti.
Do največje žaljivke je prišlo s strani POP TV in nekaterih kolegov,ki so nas želeli prodati.Štango so jim pa držale podrepne muhe,kot si ti in tebi podobni.
Sicer pa ne joči,temo si odprl prav ti.
prodane duše.Športnik napisal/-a: Me pa zanima kateri drugi predstavniki gasilcev so mišljeni...
Mayamaya, mi smo na pirček že šli, sesalca pa bomo vrgli jutri ob 12 uri. A bo vredu?
Re: Gasilska enota 14
Prebral vseh devetnajst strani šrota. Nisem imel namena komentirati te zadeve, pa sem si premislil.
Ni mi všeč način kako so novinarji pop tv klicarili po društvih želeli narediti nekaj fotk notranjosti
gasilskega doma in "tisto" nekaj bi posneli.(pred 19.12.2014)
Zato mi je pa zelo všeč da je zadeva odpovedana.
Pa še nekaj: gasilstvo ni samo trodelni napad ali pa fire combat ampak je mnogo, mnogo več.
Ni mi všeč način kako so novinarji pop tv klicarili po društvih želeli narediti nekaj fotk notranjosti
gasilskega doma in "tisto" nekaj bi posneli.(pred 19.12.2014)
Zato mi je pa zelo všeč da je zadeva odpovedana.
Pa še nekaj: gasilstvo ni samo trodelni napad ali pa fire combat ampak je mnogo, mnogo več.
Stati inu obstati. /Trubar/
Glavni akterji nič ne komentirajo,ker vedo,da je s tem konec in modro molčijo, da se vihar pomiri. Njihove oprode pa cvilijo,ker ne bo drobtinic z gospodarjeve mize. 
Ha, kdo to napiše. Užaljeni mulec, ki se še niti ni učil črke Ž bi rad zaklenil temo. In kako sem prišel do spoznanja njegovih let? Čeprav dnevno "dreka" po forumu od 27. decembra do 1. januarja ni imel niti ene objave. Je bil z mamico in očkom na smučanjuMayamaya napisal/-a:Admin, najboljse da zaklenes temo, ker je ze zacelo prihajati do zaljenja s strani nekaterih "gasilcev"
In še tvoji pogledi na alkohol. Ko boš dovolj star boš tudi ti lahko spil kakšno pivo, do tedaj pa kar "mlekca" po grlu, da boš zrasel. Si pa že podoben pijanim gasilcem. Oni nam delajo sramoto z obnašanjem, ti pa z tvojimi izjavami in zagovarjanjem šova, ki ga zaenkrat ne bo.
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
klemen1, si pomislil, da je mogoče Mayamaya na smučanje peljal svoje otroke...
Držite se teme, napišite kako ste veseli oz. žalostni, ker šova ne bo, vzdržite pa se medsebojnih osebnih napadov. Prav verjetnost poudarjanja le-teh, je bil eden izmed glavnih razlogov nasprotovanja šovu.
Držite se teme, napišite kako ste veseli oz. žalostni, ker šova ne bo, vzdržite pa se medsebojnih osebnih napadov. Prav verjetnost poudarjanja le-teh, je bil eden izmed glavnih razlogov nasprotovanja šovu.
Peter, pohvala za moderiranje.
Vesel sem, da se je PopTV ustavil. Vesel, da smo bili (prostovoljni) gasilci v dovoljšni meri enotni in smo (spet!) pokazali srčnost.
Iz te zadeve bi se vpleteni gasilci, negasilci in vsi mi, ki smo jo spremljali, morali naučiti vsaj:
Deseti januar je, še vedno je začetek leta. Zame osebno je obvestilo o ukinitvi oddaje v okviru gasilerije največje in najlepše darilo. Odlično sodelovanje VSEH gasilcev v LJ in izjemen napredek pri gradnji Javne gasilske službe MOL se lahko nadaljuje, brez da bi se kdorkoli moral grdo gledat.
Srečno in zdravo vsem, pa od srca "Na pomoč!"
Jože Hanc
PGD Kozarje
Vesel sem, da se je PopTV ustavil. Vesel, da smo bili (prostovoljni) gasilci v dovoljšni meri enotni in smo (spet!) pokazali srčnost.
Iz te zadeve bi se vpleteni gasilci, negasilci in vsi mi, ki smo jo spremljali, morali naučiti vsaj:
- da si nihče ne more in ne sme lastiti prostovoljnega gasilstva
- da nihče ne more in ne sme iz ideje prostovoljnega gasilstva delati komerciale
- jasno sporočilo, ki smo ga dali gasilci skupaj: ne pustimo se lastninit!
- fantje, ki so bili omenjeni v tej temi in so bili menda v pripravo šova vpleteni, so bili, so in bodo izjemni gasilski strokovnjaki. V mislih imam imena Dolinar, Žagar in ostali iz GBL, pa Triler in še kdo (načrtno ne pišem Okorna, ker ga ne vidim kot strokovnjaka).
- z njimi sem že in upam, da bom še, sodeloval in jim v gasilskem smislu 110% zaupam
- upam in prepričan sem, da bodo to zaupanje obdržali tudi vsi drugi v LJ in Slovenski gasileriji, ki z njimi sodelujejo
Deseti januar je, še vedno je začetek leta. Zame osebno je obvestilo o ukinitvi oddaje v okviru gasilerije največje in najlepše darilo. Odlično sodelovanje VSEH gasilcev v LJ in izjemen napredek pri gradnji Javne gasilske službe MOL se lahko nadaljuje, brez da bi se kdorkoli moral grdo gledat.
Srečno in zdravo vsem, pa od srca "Na pomoč!"
Jože Hanc
PGD Kozarje
Zadnjič spremenil joejoe, dne 10. Januar 2015, 13:58, skupaj popravljeno 1 krat.
joe joe bolj se s tabo nebi mogel strinjat! pohvale za komentar in velik plus za te besede! 10x sem ga že prebral 
Ocitno mi admin brise komentarje, klemen1 lahko zali vsevprek, jaz pa sem cenzuriran 
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Admin ti nič ne briše. Pobrisal jo je Vrsho.
JOe
"z njimi sem že in upam, da bom še, sodeloval in jim v gasilskem smislu 110% zaupam"
Lahko jim tudi 120% zaupaš,samo to niso (več)gasilci. Kdor te je skušal enkrat prodat,te bo vedno prodajal (pač,svoj ugled so že prodali,izgleda zaman)
"z njimi sem že in upam, da bom še, sodeloval in jim v gasilskem smislu 110% zaupam"
Lahko jim tudi 120% zaupaš,samo to niso (več)gasilci. Kdor te je skušal enkrat prodat,te bo vedno prodajal (pač,svoj ugled so že prodali,izgleda zaman)
Ne ves kaj govoris; za koga pa se imas, da bos govoril, kdo je gasilec in kdo ni ?!ssecnik napisal/-a:JOe
Jaz? Za gasilca!Mayamaya napisal/-a:Ne ves kaj govoris; za koga pa se imas, da bos govoril, kdo je gasilec in kdo ni ?!ssecnik napisal/-a:JOe
Kot poveljniku osrednje enote so me dvakrat skušali nagovoriti,da bi z nami delali biznis.V stilu " tebe in tvoje vsi poznajo,zaupajo,imam odlične zadeve za ponudit na tržišču"...zraven pa povabilo na večerjo,kjer se bomo dogovorili....in določili mojo nagrado...
Lepo sem pohvalil njihovo idejo,potem jih pa poslal v PM s pripombo,da nebi poskušali še pri mojem namestniku,ali pri kom drugem,ker bosta oba letela.
Potem je bil mir.
Saj nisem nor,da bi naš ugled izpostavil nekemu neznancu (in tudi znancu)za par evrov.Za noben denar.Vsi pa vemo,kakšen je stil dela POP TV,pa nekateri še kar rinejo tja,pa ne s svojim društvom,oni bi namočili kar vse slovenske gasilce.
Ne vsevprek, samo tebe sem omenjal, a ni bilo nobenega žaljenja.Mayamaya napisal/-a:Ocitno mi admin brise komentarje, klemen1 lahko zali vsevprek, jaz pa sem cenzuriran
Če ti je toliko za gasilce potem sprejmi mnenje vseh prostovoljcev in nehaj "bluzit". Vidiš, da si poleg "plačancev" edini, ki zagovarja ta šov. Zadeva je zaključena, upam da za vedno.
Si pa včeraj zamudil "šov" v Staršah. Prav luštno je bilo