Ni te bilo, niti odgovora o tvojem klicnem znaku ni. Tista odgovor malo višje copy/paste si pa le malo dodal oz.spremenil. Sory, nisem od danes.polo98 napisal/-a:Če bo vse Ok bom tam. Če mi pa napišeš tvoj klicni znak, se pa slišimo po skedu, ko bo že vse mimo.
Repetitor - lastna uporaba
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
polo98
Odg: Repetitor - lastna uporaba
Polo, drži se teme, radioamaterski forum veš kje je, klicnega znaka ti pa res ne bom pisal. In seveda zdaj boš napisal, da nimam izpita itd. itd. itd. ampak to so samo smeti in upam, da bo moderator to čim prej videl.polo98 napisal/-a:Ni te bilo, niti odgovora o tvojem klicnem znaku ni. Tista odgovor malo višje copy/paste si pa le malo dodal oz.spremenil. Sory, nisem od danes.polo98 napisal/-a:Če bo vse Ok bom tam. Če mi pa napišeš tvoj klicni znak, se pa slišimo po skedu, ko bo že vse mimo.
Kar sem gorih napisal ni noben copy/paste in ne vem od kod si to potegnil - prosim daj mi link, kjer sem kopiral, ker me res zanima.
-
polo98
Lej, saj meni je vseeno, a da ne poveš klicnega znaka pa
In tudi kako te naj najdem na radioamaterskem forumu, če ne vem koga iščem. Naj dam pod male oglase "iščem veseliča".
Sedaj si se pa res izkazal in PIKA o tebi na tem forumu.
P.s. Si pa ti začel smetiti o tetri in DMR, tema je pa mobilni repetitor.
Re: Repetitor - lastna uporaba
@Seko, Kaj pa, da bi v GZ ali pa mogoče PGD razmislili o nabavi mobilnega ZARE repetitorja (RPT) oz. da se pozanimate in ima RECO Ptuj že to zadevo. In ga v primeru intervencij prinesete in na hitro postavite. Pri tem imate najmanj birokracije in komplikacij. Seveda je potrebno nekaj dela/priprav, preizkusov pokrivanja, da potem veš, kam ga postaviti v primeru intervencije. Pa da pripraviš še vso dodatno opremo. Glede na vaš teren bi bilo to smiselno. Namreč vprašanje, a boš dodatnim fiksnim z RPT pokril ves "nepokrit" teren, da bi bil dovolj en RPT. Zato moraš že naprej vedeti, kam ga lahko daš, da lepo pokriješ teren intervencije. Tudi dostava terja določen čas, premestitev na drugi hrib pa še več. Za to pa mogoče lahko uporabite tudi radioamaterje, da vam pri tem pomagajo.