Lp
Borut Satler
Moderator: Janez Tratnik
To maš popolnoma prav. Sem pa tud prepričan, da imam jaz prav tisto o normalni uporabi.SAKI napisal/-a:Rafter, garancijski pogoji so pri vsakem izdelku priloženi, to ve sigurno tudi Skerca, zato se mi je na to zdelo brez veze opozarjati![]()
Lp
Borut Satler
Ali te lahko prosim, da objaviš vzrok zakaj je prišlo do izpraznitve akumulatorjev v vozilu ko ga boste ugotoviliskerca napisal/-a:Je vprašanje kako je ta sistem zvezan v avto ( batrije, postaje se polnejo na 12v), ne vem a so kašni vmesniki - pretvorniki ali se napajajo direkt iz akumolatorja ( enga -12v), sam en je bil definitivno prazen - izmerjena napetost 4V. V roku dveh do treh dneh bomo izvedel natančen vzrok in stanje akumolatorjev.
Smo že poizkusili takoj po pritožbi,pa je gospo še vedno motilopišuka napisal/-a:SAKI je podal zelo pameten predlog je pa ceneje, če obstoječi batni kompresor zaprete v izolirano škatlo, ki je čim bolj zvočno izolirana, kar lahko naredite sami z malo improvizacije. Ne pozabite pa na pretok zraka za hlajenje cilindra kompresogrja.SAKI napisal/-a:Problem z zrakom lahko rešite tako, da batni kompresor zamenjate z vijačnimLESCE2 napisal/-a:No pri nas smo tudi kar nekaj vložili v to in ker imamo tako srečo, da so naši prostori v pritličju večstanovanjskega objekta, so nam stanovalci toliko časa težili zaradi kompresorja(naj bi neznosno ropotal), da smo zadevo izključili in tako so vozila priklopljena le še na električno napajanje.Pa če pomislim koliko dela in dogovorov je šlo v nič.![]()
![]()
Omenjeni kompresor je nekoliko dražji, a deluje v primerjavi z batnim skoraj neslišno!
Njegov zvok lahko primerjamo z zvokom močnejšega ventilatorja.
Namestite ga, za vsak slučaj, na debelejšo, cca. 1 cm, debelo trdo gumijasto podlago, da izničite še preostale manjše možne vibracije!
Res je škoda časa in denarja, ki ste ga vložili, da ne omenjam same koristi sistema za katero ste sedaj prikrajšani![]()
Obnašanje omenjene "gospe", pa rajši ne bi komentiral, ker je za take osebe moj besedni zaklad za forum neprimeren![]()
Lp
Borut Satler
Na žalost se lahko ta neljubi dogodek pripeti tudi na sistemu katerega izdeluje g.Mihalič iz Škofje Loke, ter vgrajuje v vozila g.Medved iz IdrijePeter napisal/-a:Sistemi za polnenje akumulatorjev so različni, zato ne moremo posploševati. Če nimate sistema Medved/Mihelič, .....