DELO ALI INTERVENCIJA(POMOČ LJUDEM)

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
man 14.284
Kraj: Zgornja Bistrica

DELO ALI INTERVENCIJA(POMOČ LJUDEM)

Odgovor Napisal/-a man 14.284 »

V sredo 11.8 2004 in čet. 12.8. 2004 sem z ostalimi gasilci pomagal s prekrivanji streh in ostalimi deli občanom Slovenskih Konjic ki jih je prizadelo neurje s točo. Ker sem zaposlen preko študenstskega servisa v podjetju nekje v Slov.Bistrici sem tudi jaz prejel t.i. zahtevek za nadomestilo za obdobje opravlanja nalog zaščite,reševanja in pomoči ki ga izda civilna zaščita Slov.Bistrica. Vendar sem kar hitro od nadrejenih v podjetju ugotovil da so se pozanimali na civilno zaščito in da je to nadomestilo za moj delovni čas nemogoče izvesti saj sem zaposlen kot študent.

Zanima me ali kdo ve v čem je problem?? Delodajalec, civililna zaščita ali je zakon napisal tako da se ne tiče študentov???

:evil: :twisted: :oops: :cry: :shock: :(
Uporabniški avatar
mihelj
Kraj: nova gorica

Odgovor Napisal/-a mihelj »

Refondacija je mogoča le ko gre za kritje bruto plače delodajalcu!!
Sem imeu podoben primer!
Ko smo lani ob tem času gasili na krasu sem bil pogodbeno zaposlen!
In zahtevka ni bilo mogoče izpolniti ker pod rubriko višina nadomestila zadnje bruto plače nismo vedeli kaj napisati! [-X
Na mladih svet stoji !!!
_ales_
Kraj: Otočec - Dolenjska

Odgovor Napisal/-a _ales_ »

Tudi jaz sem bil lani na krasu in nisem mogel pridobiti refundacije, ista obrazložitev: samo za zaposlene za študente ne. Razlog pa je verjetno ta, ker za študenta ne moreš vedeti kdaj je pri komu zaposlen in bi lahko prišlo do izkoriščanj. :?
Odgovori