Učimo se, na ABC
Pravila foruma
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Matjaž Zupan in Lovro sta odgovorila B - goveja rebra.
Sem pa razmišljanje Lovrota še enkrat prebral in vedno bolj se mi dozdeva , da je imel v mislih mastna svinska reberca. Mogoče se motim.
Skratka čestitke za pravilna odgovora.
ostali smo pa žal usekali mimo.
Zaključek.
Poučna zgodba o treh hudobnicah in testiranje je namenjeno gospodinjam in gospodinjcem , da bodo vedeli od kot grozi nevarnost požara pri kuhi.
Lahko bi sedaj še razglabljali v nedogled glede različnih okoliščin pri kuhanju , ampak to ni namen tega. Tudi rezultati bi bili drugačni pri manjšem loncu , pokrovki , ognju itd.....
Pa dober tek vsem !!!
Sem pa razmišljanje Lovrota še enkrat prebral in vedno bolj se mi dozdeva , da je imel v mislih mastna svinska reberca. Mogoče se motim.
Skratka čestitke za pravilna odgovora.
ostali smo pa žal usekali mimo.
Zaključek.
Poučna zgodba o treh hudobnicah in testiranje je namenjeno gospodinjam in gospodinjcem , da bodo vedeli od kot grozi nevarnost požara pri kuhi.
Lahko bi sedaj še razglabljali v nedogled glede različnih okoliščin pri kuhanju , ampak to ni namen tega. Tudi rezultati bi bili drugačni pri manjšem loncu , pokrovki , ognju itd.....
Pa dober tek vsem !!!
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Oki, če bi obstajala nagrada za inovativnost v slovenski gasileriji, bi jo jaz zanesljivo najprej podelil tebi. Tole je tako dobra zadeva, da jo bodo po mojem prav kmalu začeli prodajati naši renomirani gasilski vseznalci na svojih predavanjih. Seveda kot svojo, kako pa drugače.
Bravo in tako naprej!
Bravo in tako naprej!
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Vi boste dali za pisker kdo bo pa dal za moj gorilec

Evo me ki dodaja svoj pisker

Evo me ki dodaja svoj pisker
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Kemijski element KLOR Cl , je bil odkrit leta 1774 ,oziroma dokončno definiran leta 1810.
Kaj menite , po čem je dobil ime ?
a. po korenu besede KLOZET - stranišče , kjer ga uporabljamo kot sestavino različnih čistil
b. po njegovi barvi
c. po njegovi lastnosti- jedkosti
O tem nevarnem plinu pa nekaj več , ko bomo rešili vprašanje.
Kaj menite , po čem je dobil ime ?
a. po korenu besede KLOZET - stranišče , kjer ga uporabljamo kot sestavino različnih čistil
b. po njegovi barvi
c. po njegovi lastnosti- jedkosti
O tem nevarnem plinu pa nekaj več , ko bomo rešili vprašanje.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
-
Matjaž Zupan