Program tretjega srečanja Dan Foruma Gasilci.org
Dvorjane 2005
Od 9.00 do 9.30 prihod na zborno mesto na Poklicni gasilski enoti Maribor na Proleterskih brigad 21. Kratek ogled in seznanitev vseh o poteku srečanja.
Ob 10.00 odhod v smeri Malečnika, kjer bo na vinski cesti postanek za štajersko malico in pokušino soka in vina.
Ob 11.00 odhod proti Koreni
Ob 11.30 Postanek pred gasilskim domom v Koreni in krajši sprehod do razgledne točke pri cerkvi s. Barbare. Kratka predstavitev gasilstva v občini Duplek.
Ob 12.15 Odhod proti razvalinam gradu Vurberk. Na gradu sledi kratka predstavitev gradu z okolico in občine Duplek. Nato sledi »štajerski posladek« (kaj je to uganite sami)
Ob 13.30 Odhod proti Dvorjanom , kjer bo v dvorani strokovni del srečanja.
Ob 15.00 Kosilo v obliki pujsa s prilogo. Nato družabno in spoznavno srečanje.
Vsi udeleženci se nato po želji vračajo domov v smeri Dvorjane –Duplek- Maribor
Pred vami je program srečanja - Dan foruma 2005 , ki bo 11. septembra v Mariboru in Dvorjanah.
Priprave so stekle, od vas zahtevamo le resnost in , da boste vsi tisti , ki ste se prijavili ali se še boste , tudi prišli. Rok za prijave ali morebitne odjave je 7 dni pred srečanjem
Prijavite se na tem forumu.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Oskar je omenil Štajerski posladek, v resnici je Štajerski posladek čisto nekaj drugega kot misli on.
Kaj je Štajerski ali Dupleški posladek vam bom zaupal na srečanju!!!
Oskar je omenil zbor pri JZZPR MB in odhod proti Koreni in Dvorjanah! Mene pa zanima, če je organiziran prevoz ali bo to lasten? Jaz namreč nameravam priti s kolesom .
Martin P. napisal/-a:Oskar je omenil zbor pri JZZPR MB in odhod proti Koreni in Dvorjanah! Mene pa zanima, če je organiziran prevoz ali bo to lasten? Jaz namreč nameravam priti s kolesom .
LP,
Martin Plavec
Bomo vrgli kolo na moj avto, tebe pa v katerega drugega
Seveda je prevoz lasten. Nekaj se vas bo pripeljalo z kombiji ali po tri štiri v osebnem avtu. Dvorjančani bodo z gasilskim kombiju in bodo vozili na koncu kolone. Moj avto bo na čelu kolone , ker je gasilsko rdeče barve !
Če se boste na startu v MB dogovorili za kakšno skupno potovanje bo tam možno kakšen avto tudi parkirat.
(dodatne info. 041-533-918-Oskar)
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !