Lep pozdrav!
Že nekaj časa videvam različne userbarje na različne teme. Tako sem prišel na idejo da to poizkusim narediti ker mi ni samemu uspelo tega narediti sem reko kolegu z več izkušnjami pri tem in mi je naredil tri zanimive in različne userbarje za gasilci.org
spreminjamo svet na bolje
[ img]http://www2.shrani.si/files/skupajsp425140.jpg[/img ]
Tam kjer je presledek pri začetnih in končnih oklepajih presledeke zbrišite in bo delovalo.
Upam, da vam bo všeč!
Lep pozdrav!
Tisti, ki si imate interes to noter vstavit, ena slikica, ki prikazuje kaj je treba pobrisat, če pa komu nebo jasno pa naj me kontaktira na zs.
Zdaj sem komaj opazil, da mi v prvem besedilu manjka en del navodila. Tukaj na sliki mate prikazano kam se potem to besedilo napiše da ga imaste v podpisu. Zaželjeni so komentarji glede userbarjev.
"Skupaj spreminjamo svet na bolje" bi jaz zamenjal s "Skupaj spreminjamo stvari na bolje, kot je to (bilo ali še je :S ) na portalu.
Drugače je pa tale stvarca zanimiva in na nekaterih forumih je prav zabavno gledat barvne podpise, kot npr. Lasko pivo drinker (prevod za Oskarja - pivec Laškega piva ).
Lep pozdrav!
Martin hvala za opozorilo! Tega sploh nisem opazil (napaka ni moja) bom rekel kolegu naj popravi, pa bom novega objavo.
Me pa zanima kako mnenje, če se vam sploh dopade in rad bi videl koga, ki ima to v podpisu. Za tiste, ki pa ne razumete zakaj se gre pa mi pišite zs.