Udeležba PGD Hlebce na 2. slovenskem redbull soapboxu

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
just_in
Kraj: Gorenjska

Udeležba PGD Hlebce na 2. slovenskem redbull soapboxu

Odgovor Napisal/-a just_in »

Pa je za nami....

Na ljubljanskem gradu se je 11.6.2006 odvijalo tekmovanje v doma narejenih vozilih brez pogona. Tudi člani Pgd Hlebce smo izdelali vozilo z imenom Brizgalna Brizga. Kljub spektakularni nesreči in vožnji smo dosegli odlično 6.mesto izmed 64 sodelujočih ekip.
V vozilo smo vložili veliko truda in časa saj smo veliko pozornost posvečali kakovostni izdelavi. Na žalost/srečo smo ocenjevalno komisijo "zalili" s kar obilnim curkom vode zato ocene niso bile čiste 10 ampak malo nižje...

http://www.redbullsoapbox-slo.com/

Še nekaj slik:

Slika

v boksih:
Slika

akcija:
Slika

v cilju:
Slika
Uporabniški avatar
pilot

Odgovor Napisal/-a pilot »

Hehehe, lep avtoček.
Kdor živi od meča bo z mečem pokončan.
Uporabniški avatar
MatKme
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a MatKme »

Bravo fantje, veliko si upate, da ste se spustili po cesti z gradu proti Ljubljani....

Dobro vozilo.... Čestitke za 6. mesto! :D :D :D
Lep pozdrav! Matevž Kmecl
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Omenil si spektakularno nesrečo. Kaj je bilo, zakaj , kako , posledice itd...

Ali so gledalci sprejeli vaš nastop kot promocijo gasilstva ali bolj v stilu "glej pijančke ??
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Oskar napisal/-a:Omenil si spektakularno nesrečo. Kaj je bilo, zakaj , kako , posledice itd...

Ali so gledalci sprejeli vaš nastop kot promocijo gasilstva ali bolj v stilu "glej pijančke ??
Sem bil tud sam na gradu. Nesreče sicer nisem videl ampak se mi zdi, da so se zaleteli v bale. :lol: Poleg te ekipe, je bila še ena gasilska ekipa.

Sam sem bil med gledalci in lahko rečem, da nisem z nobene strani slišal kaj o pijančkih. Skratka, fantje so se dobro odrezali, vozilce je lepo in je v hudi konkurenci doseglo dober rezultat!
just_in

ja, havba je bila narejena tako, da se je po sprožitvi dimne bombe dvignila... no in to se je naredil v ovinku, tko da šoferja nista videla ničesar in sta z bokom priletela v bale... :) na srečo nobenemu nič, avto cel, seno frčalo po zraku, množica navdušena... :)

edin problem je bil, da je vsekupi predolgo in je večina folka takrat ko smo se mi šele dol pelal že bla doma... :) vsi so pogledal prvih, 10, 20 mi smo bli pa 66... predzadnji... :) drugače je blo pa vredu ful... edino čakanje ubija (smo mogli bit ob 7 na gradu, zato da smo ob pol 6 lahko štartal <- nevem kakšna logika je to)... :)

glej pijančke <- jest tega nisem opazu, čeprav nam reku da pijače ni blo... je blo vse v mejah normale :) nardil smo pa največjo žurko (radio, harmonka, sirene, vedrovka, naprtnjače,...) tko, da je tistim, ki so bli doma lahko pošteno žal... :P
just_in

aja, pa poleg vsega smo bili tudi hitri... :) dosegli smo 3 čas :P
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

čestitke za zares odlično uvrstitev in še bolj odličen izdelek.

Moderator 2
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Odgovori