Velik požar pri Divači
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Še ena informacija iz terena, ki jo pošilja LESCE2. Trenutno se vsi gasilci umikajo iz hriba (imena žal ne ve, mislim pa da so nekje v bližini Komna), ker enostavno ne morejo več ujeti zadeve. Požar se vse bolj širi.
Me veseli, da gre za "pravi" sistematični dril, ki imate od njega zelo veliko.
lp
Bine
Me veseli, da gre za "pravi" sistematični dril, ki imate od njega zelo veliko.
lp
Bine
Mitja sporoča, da se pravkar odpravlja s SCANIO dežurat v NG v poklicno, s prisilnega počitka.
Zadnjič spremenil pes, dne 23. Julij 2006, 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja to smo bili Zagorjani. Tipi vozila čisto po tipizaciji niso ničZabavko napisal/-a:Fantje čestitam za dobro opravljeno delo!
V soboto (včeraj) sem se peljal proti morju in nas je ravno pred cestninsko postajo prehitel konvoj CZ + 3 gasilska vozila (GV-1, upam, da se nisem ušel, glede tipa in števila) so bili pa LJ območje. Zaradi kolone pred cestninsko postajo so se s težavo prebijali skozi kolono! Kot vemo, še vedno VOZNIKI nismo dovolj osveščeni, da bi že ko se postavimo v kolono postili prostor za MOREBITNA intervencijska vozila in potem, ko do tega pride, se panično umikajo-mo.
The dark side is more powerfull! Don't fight it JOIN US!
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
- mitja1santelj
- Kraj: postojna-PRIMORSKA
Upam, da ne bom mimo "pihnil", pa da ne bo kdo narobe razumel vprašanja.
Po kakšnem "ključu", se odloča, koga se aktivira, katere enote, ali se PGD-ji v drugih regijah aktivirajo samostojno? Bral sem, da pomaga Ljubljanska, Celjska regija, pa še katera...
lp
dušan
Po kakšnem "ključu", se odloča, koga se aktivira, katere enote, ali se PGD-ji v drugih regijah aktivirajo samostojno? Bral sem, da pomaga Ljubljanska, Celjska regija, pa še katera...
lp
dušan
Vedno pričakuj nepričakovano!