NESREČA PRI OTOČCU

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Odgovori
Uporabniški avatar
Šumadinac
Kraj: Logatec

NESREČA PRI OTOČCU

Odgovor Napisal/-a Šumadinac »

Pri poročilih sem slišal o hudi prometni nesreči pri Otočcu pri Novem Mestu. Ena oseba je izgubila življenje, ena pa mislim da je bila hudo poškodovana...Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti, izlet iz ceste in pristanek v vodi. Posredovala je tudi gasilska enota...
Ima kdo slike in pa bolj točne informacije??
Šumadinac
Ogenj in slama, naj bosta sama!(ljudski pregovor)
Uporabniški avatar
Marolt
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a Marolt »

Ker sem se ravno včeraj vrnil iz omenjenega konca slovenije lahko podam nekaj stvari... Nesreča naj bi se zgodila okoli gostišča Šoferska malica v karju Otočec... Sprava je bilo rečeno da je vozik vozil po magistralni cesti proti Zagrebu vendar menim, da to ni bilo ravno tako...
Odasljenost reke Krke cca 100m.
Vozil je iz Otočca proti Šmarjeti se pravi po lokalni cesti... Sama cesta je dokaj ravna oziroma nima posebnih pasti... Posredovali so gasilci GRS Novo mesto. Sprva je obstajal celo sum da je bila v osebnem vozilu tudi sopotnica....Kako so se stavri odvijala dalje pa naj pove kdo iz novomeškega konca....

iz ReCo
Ob 1.01 je voznik osebnega vozila izgubil oblast nad vozilom in zaplejal v reko Krko pri kraju Otočec v občini Novo mesto. Posredovali so poklicni gasilci GRC Novo mesto in enota Podvodne reševalne službe. Eno osebo so rešili iz vode, ena pa je na kraju nesreče zaradi poškodb umrla.

:

LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
_ales_
Kraj: Otočec - Dolenjska

Odgovor Napisal/-a _ales_ »

No jaz sem slišal (in kokr poznam tisti del je blo tko) da je vozil iz semri šentjerneja proti otočcu po lokalni cesti, ki poteka vzporedno ob magistralni. Je morala biti hitrost precej velika, ker je le blag levi ovinek in malo hribčka. Odneslo ga je s ceste ravno preden se začne odbojna ograja in nato do malo manj kot 100m oddaljene Krke. Je bla pa takoj po nesreči precejšnja zmeda o tem koliko ljudi je bilo ranjenih v nesreči (sopotnik, ki je hudo ranjen in je padel iz avtomobila in obležal na travniku je dajal "čudne" informacije nato pa padel v nezavest).
Odgovori