PROMETNA NESREČA

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
Frenk
Kraj: STUDENEC

PROMETNA NESREČA

Odgovor Napisal/-a Frenk »

Še ena prometna nesreča se je pripetila letos že deseta.
Danes ob 14.06 min se je pri kraju Debenec zgodila prometna nesreča pri čemer je voznik utrpel lažje poškodbe. Voznik je pri blagem levem ovinku zaradi prevelike hitrosi zapeljal iz cestišča in se po bregu večkrat prevrnil in se vstavil za drevesom kakih 12m globoko.Voznika je med prevračanjem vrglo iz vozila čez vetrobransko steklo in se je lažje poškodoval. Pri posredovanju smo gasilci Prenesli poškodovanca do reševalnega vozila, odklopili aku. in z škripcem ter vitlom izvlekli vozilo.
Sodelovalo pet gasilcev.

LEP POZDRAV.
Uporabniški avatar
Ico
Kraj: PGD Zagorje-mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Ico »

Ta voznik jo je dobro odnesel! :D
LP iz zagorske doline
Mi gremo noter, ko gredo drugi ven !
http://www.pgdzagorje-mesto.si
PGD Cerknica

Odgovor Napisal/-a PGD Cerknica »

ČESTITAM ZA USPEŠNO INTERVENCIJO, JAZ PA NE VIDIM RAZLOGA DA SE JE TA OBJAVA NAPISALA NA FORUM?? :oops:
Uporabniški avatar
Frenk

Oprosti ne bom več. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
Martin P.
Kraj: Meljski hrib
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Martin P. »

PGD Cerknica napisal/-a:ČESTITAM ZA USPEŠNO INTERVENCIJO, JAZ PA NE VIDIM RAZLOGA DA SE JE TA OBJAVA NAPISALA NA FORUM?? :oops:
Jaz pa ne vidim razloga, zakaj se ne bi smela :roll: :?

LP,
Martin Plavec
Uporabniški avatar
Frenk

NEVEDNEŽ

Oprostite dragi kolegi jaz kot začetnik na forumu nisem vedel kaj in kdaj lahko kaj damo na forum. Končno me je pa že Borči spucal ko staro flinto, da trosim same neumnosti. Bom v bodoče bolj pazil kaj bom napisal. Borčiju pa se javno opravičujem , če on smatra, da trosim same neumnosti in da želim postati forumec leta.

lep pozdrav Frenk
Uporabniški avatar
Martin P.
Kraj: Meljski hrib
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Martin P. »

Odvisno od tega, kaj so za koga neumnosti, ampak to ne sodi v to temo :!: Vozniku pa vso srečo pri nadaljnji vožnji :wink:

LP,
Martin Plavec

PS: Forumovec leta ne postaneš z X številom objav, ampak s tem, da s svojimi objavami učiš, ali pa priporomeš k učenju oz. gasilski izobrazbi :wink: ostalih članov foruma (ter gostov, seveda), vsaj kolikor jaz vem.
Uporabniški avatar
Frenk

Martin njlepša hvala za pojasnilo se bom v bodoče tega držal.

LEP POZDRAV.
tirolc

Odgovor Napisal/-a tirolc »

Žalosto toda resnično da imamo v PGD Cerknica tudi take samovšečne gasilce. Pride enkrat na forum pa že postavlja pogoje kaj se lahko objavi in kaj se ne sme. MISL`M HALOOOO!
edn

Odgovor Napisal/-a edn »

Slika
Slika
Slika

Danes okoli 16.00 ure se je na regionalni cesti Maribor - Dravograd zgodila težja prometna nesreča in sicer izven naselja Selnica ob Dravi.
Se posnel nekaj fotk, več pa bodo že povedali domači ali drugi gasilci. :piroman:
Uporabniški avatar
svajgerm
Kraj: maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a svajgerm »

Vprašal bi samo ali imate koncesijo za posredovanje ob prometnih nesrečah
Kaj se čaka, življenje je kratko !
Uporabniški avatar
pbb

Odgovor Napisal/-a pbb »

Ne fantje iz PGD Selnica nimajo koncesije. Sam sem prišel med prvimi čisto slučajno na kraj nesreče. Voznik mislim, da je ni odnesel najboljše, kolikor sem lahko videl od daleč.
Da pa posipaš absorbent in postaviš en RGA, pa mislim, da še ne rabiš koncesije. :shock:
Je pa res, da so pred prihodom gasilcev gledalci veselo kadili okoli avta kljub prisotnosti bencina in policije. Ko sem hotel kot civil preprečit kajenje pa je policaj odgnal mene ne kadilcev. :twisted: Zanimivo !
Mogoče, kaj več napišejo gasilci iz Selnice, ki so posredovali na prometni nesreči. Sicer imam nekaj slik na telefono pa žal tehnična napaka !!! :huh:
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Uporabniški avatar
svajgerm
Kraj: maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a svajgerm »

Tipično za policaje
Kaj se čaka, življenje je kratko !
112

Odgovor Napisal/-a 112 »

Ne vem zakaj nekateri člani kritizirajo delo drugih, mogoce so celo oni se slabši.Mislim na eno izmed zgoraj navedenih izjav.Lepo in prav je da se sploh napise kaj se kaj dogaja po svetu saj so intervencije tiste ki nas zdruzujejo ne pa neumne izjave.Tirolc lepo si povedal svoje.
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

Za vsa posredovanja pri nevarnih snoveh je potrebna koncesija.
Mislim , da bi to domači poveljnik moral vedeti.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Odgovori