PROMETNA NESREČA
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
PROMETNA NESREČA
Še ena prometna nesreča se je pripetila letos že deseta.
Danes ob 14.06 min se je pri kraju Debenec zgodila prometna nesreča pri čemer je voznik utrpel lažje poškodbe. Voznik je pri blagem levem ovinku zaradi prevelike hitrosi zapeljal iz cestišča in se po bregu večkrat prevrnil in se vstavil za drevesom kakih 12m globoko.Voznika je med prevračanjem vrglo iz vozila čez vetrobransko steklo in se je lažje poškodoval. Pri posredovanju smo gasilci Prenesli poškodovanca do reševalnega vozila, odklopili aku. in z škripcem ter vitlom izvlekli vozilo.
Sodelovalo pet gasilcev.
LEP POZDRAV.
Danes ob 14.06 min se je pri kraju Debenec zgodila prometna nesreča pri čemer je voznik utrpel lažje poškodbe. Voznik je pri blagem levem ovinku zaradi prevelike hitrosi zapeljal iz cestišča in se po bregu večkrat prevrnil in se vstavil za drevesom kakih 12m globoko.Voznika je med prevračanjem vrglo iz vozila čez vetrobransko steklo in se je lažje poškodoval. Pri posredovanju smo gasilci Prenesli poškodovanca do reševalnega vozila, odklopili aku. in z škripcem ter vitlom izvlekli vozilo.
Sodelovalo pet gasilcev.
LEP POZDRAV.
-
PGD Cerknica
NEVEDNEŽ
Oprostite dragi kolegi jaz kot začetnik na forumu nisem vedel kaj in kdaj lahko kaj damo na forum. Končno me je pa že Borči spucal ko staro flinto, da trosim same neumnosti. Bom v bodoče bolj pazil kaj bom napisal. Borčiju pa se javno opravičujem , če on smatra, da trosim same neumnosti in da želim postati forumec leta.
lep pozdrav Frenk
lep pozdrav Frenk
Odvisno od tega, kaj so za koga neumnosti, ampak to ne sodi v to temo
Vozniku pa vso srečo pri nadaljnji vožnji
LP,
Martin Plavec
PS: Forumovec leta ne postaneš z X številom objav, ampak s tem, da s svojimi objavami učiš, ali pa priporomeš k učenju oz. gasilski izobrazbi
ostalih članov foruma (ter gostov, seveda), vsaj kolikor jaz vem.
LP,
Martin Plavec
PS: Forumovec leta ne postaneš z X številom objav, ampak s tem, da s svojimi objavami učiš, ali pa priporomeš k učenju oz. gasilski izobrazbi
-
tirolc
-
edn
Ne fantje iz PGD Selnica nimajo koncesije. Sam sem prišel med prvimi čisto slučajno na kraj nesreče. Voznik mislim, da je ni odnesel najboljše, kolikor sem lahko videl od daleč.
Da pa posipaš absorbent in postaviš en RGA, pa mislim, da še ne rabiš koncesije.
Je pa res, da so pred prihodom gasilcev gledalci veselo kadili okoli avta kljub prisotnosti bencina in policije. Ko sem hotel kot civil preprečit kajenje pa je policaj odgnal mene ne kadilcev.
Zanimivo !
Mogoče, kaj več napišejo gasilci iz Selnice, ki so posredovali na prometni nesreči. Sicer imam nekaj slik na telefono pa žal tehnična napaka !!!
Da pa posipaš absorbent in postaviš en RGA, pa mislim, da še ne rabiš koncesije.
Je pa res, da so pred prihodom gasilcev gledalci veselo kadili okoli avta kljub prisotnosti bencina in policije. Ko sem hotel kot civil preprečit kajenje pa je policaj odgnal mene ne kadilcev.
Mogoče, kaj več napišejo gasilci iz Selnice, ki so posredovali na prometni nesreči. Sicer imam nekaj slik na telefono pa žal tehnična napaka !!!
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
-
112