Regijsko tekmovanje gorenjske na Jesenicah

Nasveti, vprašanja, sojenje, ...
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
mailo
moderator
moderator
Kraj: Dobračeva

Regijsko tekmovanje gorenjske na Jesenicah

Odgovor Napisal/-a mailo »

Zanima me kdo izmed vas se bo udeležil tega tekmvanja in s katerimi ekipami?

Z Dobračeve pridemo z mladinkami in pionriji.
Naj bo ogenj naš prijatelj!
Uporabniški avatar
Razby
Kraj: Brezje na Gorenskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Razby »

Pgd Brezje pride z ČLANI B,MLADINCI in PIONIRJI.
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.

Pavel Razboršek
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kraj: Topole
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Janez Koncilija »

Če se boste takole spraševal in na novo odpirali teme, bom jaz odprl eno samo in sicer Udeležba na regijskih tekmovanjih 2005. Potem se pa tam pogovarjajte, kdo pride in kdo ne.

Zaenkrat bom pustil, če bo napisanega tudi kaj drugega, tako, kot so to storili z obveščanjem o regijskem tekmovanju v Ložu.

lp

Janez 8)
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Uporabniški avatar
mailo
moderator
moderator
Kraj: Dobračeva

Odgovor Napisal/-a mailo »

Janez Koncilija napisal/-a:Če se boste takole spraševal in na novo odpirali teme, bom jaz odprl eno samo in sicer Udeležba na regijskih tekmovanjih 2005. Potem se pa tam pogovarjajte, kdo pride in kdo ne.

Janez, potem se pa opravičujem, če sem odprl neprimerno temo :?
Sem pač firbčen in me zanima kdo pride.
Naj bo ogenj naš prijatelj!
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

mailo napisal/-a: Sem pač firbčen in me zanima kdo pride.
Vem, da nisi mislil nič slabega, tako, da je tudi odprtje takšne teme aktualno, ampak ne z vidika zanimivosti, ampak vzgoje ostalih forumašev. Predstavljaj si namreč, da bi za vsako tekmovanje širom dežele slovenske nekdo odprl temo z vprašanjem, kdo pride. Potem bi imeli v tej temi največje število objav, povedanega bi bilo pa bore malo.

Saj veš, moja dolžnost pa je, da opozarjam in urejam, sicer me lahko Upravnik odstavi :wink: .

LP

Janez 8)
Uporabniški avatar
Brko
Kraj: Rojstna vas Matevža Haceta

Odgovor Napisal/-a Brko »

Mene pa zanima koliko ekip se lahko uvrsti na državno tekmovanje,v mislih imam člane in članice A in B. Prosim za konkreten odgovor samo na vprašanje in nič drugega. Hvala
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

Brko napisal/-a:Mene pa zanima koliko ekip se lahko uvrsti na državno tekmovanje,v mislih imam člane in članice A in B. Prosim za konkreten odgovor samo na vprašanje in nič drugega. Hvala
Državnega memorialnega tekmovanja v letu 2006 se bodo lahko udeležile tekmovalne enote pionirjev, pionirk, mladincev, mladink, starejših gasilcev in starejših gasilk, ki so na regijskih tekmovanjih dosegle prva tri mesta in tekmovalne enote članov A, članic A, članov B, članic B, poklicnih članov A in poklicnih članov B, ki so na regijskih tekmovanjih dosegle prvi dve mesti.

Na vseh tekmovanjih lahko nastopajo tudi mešane tekmovalne enote, ki pa se uvrstijo v kategorije pionirjev, mladincev, članov in starejših gasilcev.
LP

Janez
tomažk
Kraj: Notranjska

Odgovor Napisal/-a tomažk »

Janez

S tem nisi odgovoril samo Brkotu ampak še mnogo drugim.

V zadnjem času se je pojavljalo, da se na državno uvrsti samo zmagovalec (člani/ članice A, B).

Lp
tomažk :lol:
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

tomažk napisal/-a:V zadnjem času se je pojavljalo, da se na državno uvrsti samo zmagovalec (člani/ članice A, B).

Lp
tomažk :lol:
Hm, to ne bi vedel, v navedek sem namreč dal objavo iz razpisa s spletne starni GZS, tako, da bi morala držati, saj naknadnih obvestil ali popravkov nisem zasledil.

LP

Janez 8)
Uporabniški avatar
majkel
Kraj: Zg.Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a majkel »

Tudi na regijskem tekmovanju v Mariboru je bilo rečeno da se na državno tekmovanje uvrstijo samo zmagovalci iz kategorij članic/članov.Tu po nečem smrdi :twisted:
Čas bo prinesel svoje.Ali na boljše ali na slabše pa bomo videli!
Uporabniški avatar
Brko
Kraj: Rojstna vas Matevža Haceta

Odgovor Napisal/-a Brko »

No tovariši gasilci;Tu bo nastal problem. Eno je uradni razpis podan 10.1.05, Drugo pa je prenos informacij na posvetih poveljnikov zvez in regij.GZ Slovenije sem opozoril,da tako ne gre. Zato pričakujte odgovor na spletni strani gzs.Za mene je podana informacija preko rezpisa več kot pa posvet poveljnikov in nikjer uradni zaznamek. Osebno sem bil vodja tekmovanja in bom požrl veliko žaljivk glede tega . Obljubljam pa in sem jih opozoril na GZS,da ne bom tiho.
Uporabniški avatar
kosma
Kraj: Kresnice
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a kosma »

Pri nas na regiskem tekmovanju ki je bilo včeraj (Ljubljana III) je bilo rečeno da prvi dve ekipi. :lol:
kosma
Uporabniški avatar
Janez Koncilija
Naj forumovec 2006
Kontakt:

Brko napisal/-a:Za mene je podana informacija preko rezpisa več kot pa posvet poveljnikov in nikjer uradni zaznamek.
Tko naj bi tudi bilo, če ne bo, bo še en dokaz več, da gre lahko tudi po domače oziroma "tak smo se zmenli" :twisted: .

LP

Janez 8)
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Brko napisal/-a:Za mene je podana informacija preko rezpisa več kot pa posvet poveljnikov in nikjer uradni zaznamek.
Edino pravilno Brko. Posvet poveljnikov in sodnikov je samo točno tolmačenje razpisa ... :)
Stati inu obstati. /Trubar/
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Tudi na tekmovanju regije Celje je bilo rečeno: Člani in članice samo prve enote.
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Odgovori