Regijsko tekmovanje gorenjske na Jesenicah
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Regijsko tekmovanje gorenjske na Jesenicah
Zanima me kdo izmed vas se bo udeležil tega tekmvanja in s katerimi ekipami?
Z Dobračeve pridemo z mladinkami in pionriji.
Z Dobračeve pridemo z mladinkami in pionriji.
Naj bo ogenj naš prijatelj!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Če se boste takole spraševal in na novo odpirali teme, bom jaz odprl eno samo in sicer Udeležba na regijskih tekmovanjih 2005. Potem se pa tam pogovarjajte, kdo pride in kdo ne.
Zaenkrat bom pustil, če bo napisanega tudi kaj drugega, tako, kot so to storili z obveščanjem o regijskem tekmovanju v Ložu.
lp
Janez
Zaenkrat bom pustil, če bo napisanega tudi kaj drugega, tako, kot so to storili z obveščanjem o regijskem tekmovanju v Ložu.
lp
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
Janez Koncilija napisal/-a:Če se boste takole spraševal in na novo odpirali teme, bom jaz odprl eno samo in sicer Udeležba na regijskih tekmovanjih 2005. Potem se pa tam pogovarjajte, kdo pride in kdo ne.
Janez, potem se pa opravičujem, če sem odprl neprimerno temo
Sem pač firbčen in me zanima kdo pride.
Naj bo ogenj naš prijatelj!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Vem, da nisi mislil nič slabega, tako, da je tudi odprtje takšne teme aktualno, ampak ne z vidika zanimivosti, ampak vzgoje ostalih forumašev. Predstavljaj si namreč, da bi za vsako tekmovanje širom dežele slovenske nekdo odprl temo z vprašanjem, kdo pride. Potem bi imeli v tej temi največje število objav, povedanega bi bilo pa bore malo.mailo napisal/-a: Sem pač firbčen in me zanima kdo pride.
Saj veš, moja dolžnost pa je, da opozarjam in urejam, sicer me lahko Upravnik odstavi
LP
Janez
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Brko napisal/-a:Mene pa zanima koliko ekip se lahko uvrsti na državno tekmovanje,v mislih imam člane in članice A in B. Prosim za konkreten odgovor samo na vprašanje in nič drugega. Hvala
LPDržavnega memorialnega tekmovanja v letu 2006 se bodo lahko udeležile tekmovalne enote pionirjev, pionirk, mladincev, mladink, starejših gasilcev in starejših gasilk, ki so na regijskih tekmovanjih dosegle prva tri mesta in tekmovalne enote članov A, članic A, članov B, članic B, poklicnih članov A in poklicnih članov B, ki so na regijskih tekmovanjih dosegle prvi dve mesti.
Na vseh tekmovanjih lahko nastopajo tudi mešane tekmovalne enote, ki pa se uvrstijo v kategorije pionirjev, mladincev, članov in starejših gasilcev.
Janez
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt:
Hm, to ne bi vedel, v navedek sem namreč dal objavo iz razpisa s spletne starni GZS, tako, da bi morala držati, saj naknadnih obvestil ali popravkov nisem zasledil.tomažk napisal/-a:V zadnjem času se je pojavljalo, da se na državno uvrsti samo zmagovalec (člani/ članice A, B).
Lp
tomažk
LP
Janez
No tovariši gasilci;Tu bo nastal problem. Eno je uradni razpis podan 10.1.05, Drugo pa je prenos informacij na posvetih poveljnikov zvez in regij.GZ Slovenije sem opozoril,da tako ne gre. Zato pričakujte odgovor na spletni strani gzs.Za mene je podana informacija preko rezpisa več kot pa posvet poveljnikov in nikjer uradni zaznamek. Osebno sem bil vodja tekmovanja in bom požrl veliko žaljivk glede tega . Obljubljam pa in sem jih opozoril na GZS,da ne bom tiho.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kontakt: