Ali GD Cerknica izgublja koncesijo?

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Pero0
Kraj: Postojna
Kontakt:

Ali GD Cerknica izgublja koncesijo?

Odgovor Napisal/-a Pero0 »

Na vaji pri osnovni šoli Rakek, so pri prikazni vaji PGD Rakek sodelovali PGD Postojna, prišli so z njihovim "tunelcem" http://www.pgd-postojna.si/Atego.htm ;MB ATEGO 16/25, vozilo na ki ima veliko opreme za tehnično reševanje.

Ali bo Cerknica zgubila koncesijo ali zakaj je prišla enota iz druge regije? Ampak kakorkoli že, ekipa PGD Postojna je s svojim "tunelcem" naredila odličen prikaz tehničnega reševanja.

Seveda gre tudi ćestitka PGD Rakek za prikaz gašenja vozila z peno ter gašena plinske jeklenke ter maščobne eksplozije.

lp
Lep pozdrav iz Postojne.
Uporabniški avatar
MarkoSimšič
Kraj: Planina

Odgovor Napisal/-a MarkoSimšič »

Mogoče se pa cerkničani niso mogli ali pa hoteli udeležiti vaje... :roll:

lp =;
Audiatur et altera pars! (Naj sišimo še drugo mnenje!) latinski
Uporabniški avatar
Marolt
Kraj: Bloke

Re: Ali GD Cerknica izgublja koncesijo?

Odgovor Napisal/-a Marolt »

Pero0 napisal/-a:Na vaji pri osnovni šoli Rakek, so pri prikazni vaji PGD Rakek sodelovali PGD Postojna, prišli so z njihovim "tunelcem" http://www.pgd-postojna.si/Atego.htm ;MB ATEGO 16/25, vozilo na ki ima veliko opreme za tehnično reševanje.

Ali bo Cerknica zgubila koncesijo ali zakaj je prišla enota iz druge regije? Ampak kakorkoli že, ekipa PGD Postojna je s svojim "tunelcem" naredila odličen prikaz tehničnega reševanja.

Seveda gre tudi ćestitka PGD Rakek za prikaz gašenja vozila z peno ter gašena plinske jeklenke ter maščobne eksplozije.

lp
No ja sem nekaj mislil, slišal, se govori, mislim da to ne sodi na forum....
Zadeva je taka, da PGD Rakek odlično sodelue z PGD Postojna in zato jih vsako leto povabijo na vajo katero pripravijo. Cerknica pa po mojih vednosti ostaja koncesijonar sicer pa sta tako Postojna kakor Cerknica enoti širšega pomena in mislim, da kar dobro sodelujata.Če gledaš naprej pa enote širšega pomena lahko posredujejo kjer koli v Sloveniji oziroma kamor jih kličejo. Tako se je velikokrat že zgodilo da je PGD Postojana posredovala na območju Cerknice in obratno. Verjetno se spomniš zadnje nesreče na AC pri Lomu kjer so sodelovali PGD Cerknica in Postojna pa navadno na Ac posreduje Postojna. Pa če malo logično pomisliš, koliko časa bi potrebovala Postojna do vasi Runarsko (Bloke) ali pa Babno polje(Loška dolina) ? Za moje pojme eno uru in še malo...Še Cerknica potrebuje kakšnih 20 minut.
Vsekaor pa so tako fantje iz Postojne in Cerknice dobro opremljeni in ustrezno izobraženi za opravljanje omenjenih nalog.
LP Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
9390
Kraj: Postojna - NOTRANJSKA

Odgovor Napisal/-a 9390 »

Popolnoma se strinjam s kolegom Maroltom.
Daleč od tega, da bi kdo komu hodil v zelje oz. da bo kdo izgubil koncesijo! Kolegi z Rakeka so nas vprašali če bi sodelovali na njihovi vaji in mi smo se z veseljem odzvali.
S tem smo ponovno dokazali da med gasilci pa čeprav iz "sosednje regije" ne sme in ne more biti meja, saj bomo le s skupnimi močmi kos vsem zahtevnim nalogam, s katerimi se srečujemo ob vsakodnevnem delu.
In že kar nekajkrat, tudi letos, smo ob zahtevnih intervencijah to tudi dokazali.

Pa še čestitke kolegom iz Rakeka, kateri ravno na današnji dan obeležujejo 120 letnico obstoja.
Uporabniški avatar
SAKI
Kraj: PGD ZAGORJE-mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SAKI »

Zagotovo lahko trdim, da PGD Cerknica uspešno nadaljuje s svojim poslanstvom. Saj smo njihovo vozilo HTV pred kratkim prenovili in vanj namestili novo opremo zardi katerega so sedaj še učinkovitejši :!:
IZKORISTI, A NIKDAR NE IZKORIŠČAJ!

Lp

Borut Satler
Uporabniški avatar
borči
Kraj: Postojna - Primorska
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a borči »

G. Marolt mislim da eno uro lih ne ma cca. 40 min. Se mi pa res malo čudno zdi da niso tudi PGD Cerknica sodelovali na vaji. Res čudno.

P.S. Verjetno imajo spet kakšne "čudne konflikte v svoji regiji".
LP iz Postojne
Borut Smrdel - Borči
070-314-320
darko

Odgovor Napisal/-a darko »

No ja tunelca pa nimajo zato mislim da je blebetanje o tem brez veze. Na zadnji nesreči pa smo videli da z PGD Cerknica dobro teče sodelovanje in da so dobro opremljeni.
Darko
Uporabniški avatar
Marolt
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a Marolt »

borči napisal/-a:G. Marolt mislim da eno uro lih ne ma cca. 40 min. Se mi pa res malo čudno zdi da niso tudi PGD Cerknica sodelovali na vaji. Res čudno.

P.S. Verjetno imajo spet kakšne "čudne konflikte v svoji regiji".
Čudnih konfliktov ne bom komentiral če sploh so.
Moja ocena o eni uri pa je bila dana tako na palec hotel sem povedati samo da Postojna ni ravno blizu čeprav vem, da ste zelo hitri.
Tist g. na začetku pa lahko spustiš drugič saj se menda kar dobro poznamo...
Pa lep pozdrav v Postojno.
Marolt
življenje je lepo! Ne boj se mrtvih, boj se živih!
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Upam da je dosežen bit posta, ker je ustvarjalcu teme žal vprašanja gre na njegovo prošnjo tema pod ključ.

Pripombe mi pošljite za Z.S.

MODERATOR
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Zaklenjeno