V našem društvu smo se odločilo, da bomo namestili v garažne prostore pri vsakem vozilu priklop za vzdrževanje akumulatorjev, ter pri tovornih vozilih še stalen priklop vozil na stisnjen zrak

Po pogovoru, ki sva ga imela s poveljnikom CZ in OGZ, na katerem sem predstavil pozitivne strani tega sistema, nam je bila brez problemov prižgana zelena luč za nadaljevanje aktivnosti glede nakupa in montaže. Sredstva bodo namenjena iz računa CZ, in iz istega naslova sem tudi pooblaščen, da zadevo pripeljem do konca! Do sedaj sem našel za kompletno izdelavo 12V, 24V ter zrak, samo enega izvajalca. To je MR avtomehanika-avtoelektrika Medved Robert s.p. iz Idrije. Njegov sistem za 24V z zrakom mi odgovarja, ker se ob kontaktu vozila sistem avtomatsko izklopi iz vtičnice, tako, da ni bojazni za poškodbe. Pri 12V je potrebno odklop opraviti ročno, ker ni prisotnosti zraka.
Cena 12V sistema je 68.890.00 + DDV-13.778.00 = 82.668.00 SIT
Cena 24V + ZRAK je 236.000.00 + DDV-47.200.00 = 283.200 00 SIT
Izvajalec ponuja tudi plačilo z avansom, pri katerem odobri 15% popust!
Rok dobave je 15. dni!
Ker mi rabimo priklope 4 x 24V in 5 x 12V, ta investicija ne bo ravno majhna!
Zato se obračam na vas z vprašanjem, če imate informacije še o katerem izvajalcu, zaželjeni so podatki o ceni in kvaliteti
Tiste, ki pa že imajo vgrajen sistem omenjenega proizvajalca, pa prosim za informacije o kvaliteti, ter izkušnjami s tem sistemom
Za uporabne nasvete ter korektno sodelovanje se vam že v naprej zahvaljujem
Lp
Borut Satler