V gasiski dom so prišli skozi razbito okno.
Mater jim ...
... banda zafiksana!Moderator: Vrsho
... banda zafiksana!
Velikokrat je bilo tako... Zato pa veliko društev nima več ključev na javnem kraju. Mislim da je šel tako na sprehod tudi vozilo iz cerkniških koncev...Šumadinac napisal/-a:![]()
"Tudi sa z motorku bi glava padla preč!" Tako nekako gre pesem Iztoka Mlakarja!!!
Zanimivo, kaj v domu, kamor so vlomili, ni omarice z gumbom za aktiviranje sirene, zraven pa ključev??Slišal sem tudi že primere, ko je nekdo razbil tisto steklo, pograbil ključ in odpeljal avto(ne vem kje)!
To so res debili svoje vrste, samo upajo lahko da mi ne pridejo v roke v psih.bol., ker se jim ne piše dobro!
Tale bo verjetno bolj težka, ker se teh naprav po večini ne da predelati na radioamaterske frekvence in so zato za radioamaterje neuporabne. Vsekakor pa se splača od časa do časa pogledati na bolhi, če se bo kaj pojavilo...Matej B. napisal/-a:Če so ukradli samo radijske posataje potem mislim da so bili na delu kakšni posebni tatovi (radioamaterji), ki bodo te stvari verjetno dalje prodali. Jaz bi bil pozoren na kakšne oglase, ponudbe radijskih postaj te vrste po Sloveniji. Mislim da se bodo stvari zagotovo najdle, prav tako pa tudi krivci za odtujitev.

Ja kaj pa, če so bili gasilci, ki bi jim take postaje bolj prav prišleMatej B. napisal/-a:Če so ukradli samo radijske posataje potem mislim da so bili na delu kakšni posebni tatovi (radioamaterji), ki bodo te stvari verjetno dalje prodali.